Training voor ondernemers

Omgaan met geld vanuit Bijbels perspectief

Doel van de cursus is ondernemers te helpen zorgvuldig en betrouwbaar met geld en goederen om te gaan die God hen heeft toevertrouwd. Het is Gods plan om Zijn zegen in overvloed te geven aan mensen – zowel persoonlijk als in gezin, gemeente, bedrijf of andere instellingen in onze maatschappij – ook in materiele zin.

LetZconnect, Be Prepared!, Money-Life en Encour willen ondernemers aanmoedigen om te ondernemen vanuit Bijbelse principes. Daarom hebben wij een driedaagse training ontwikkeld. We gaan kijken naar wat de Bijbel zegt over Geld’, ‘Budgetteren’ en ‘Sparen & Investeren’. Ook het hebben van schulden zullen we bespreken.

training-visual

Programma

pexels-fox-1595387

Op 4, 11 en 18 oktober 2023 wordt voor een selecte groep van maximaal 12 ondernemers deze trainingsavonden aangeboden. Op deze manier is er veel ruimte om uw vragen te beantwoorden en om met elkaar in gesprek te gaan.

Het programma begint om 19.30 uur (inloop koffie/thee vanaf 19:00) en eindigt uiterlijk om 21.00 uur. De training wordt gegeven door Indra Ramdin en Sieglien Brathwaite. Locatie: Zielhorsterweg 71 te (3813 ZX) Amersfoort. Er zijn voldoende eigen parkeerplaatsen in de parkeergarage aan de Socratesstraat. Gratis parkeren. De locatie is op 2 minuten loopafstand van het treinstation Amersfoort Schothorst.

We bieden het programma aan voor een prijs van € 20,- per module/avond. Stichting Encour is niet Btw-plichtig. Het programma is inclusief: koffie, thee, fris en naslagwerk.

Aanmelden

Interesse?

Meld u direct via het formulier aan. Na de betaling ontvangt u een betaalbewijs. Aanmelden kan tot en met 3 oktober 2023.

Als u nog vragen heeft, kunt u een mailtje sturen naar: info@letzconnect.nl. Of een whatsappbericht sturen naar 06-28205087.

Wij kijken uit naar de eerste trainingsavond en hopen u daar te ontmoeten.

Training voor ondernemers
Ik wil mij opgeven voor:
Totaal

Initiatiefnemers

encour-logo-subtitel
letzconnect
be-prepared
money-life-logo