Cash Ruins

garuda

Garuda (Miguel Gabriël Eilbracht) groeide op in een muzikale familie. Met alle muziekinstrumenten om zich heen begon kleine Garuda met het slaan op de gitaarsnaren en trommels van het drumstel. Uiteindelijk werd piano zijn hoofdinstrument en speelde hij bijna elke zondag in de kerk. Met behulp van zijn muzikale talenten begon Garuda met het maken van beats. Zo creëert hij o.a. boom bap, R&B-love songs, meeslepende piano melodieën, funky feel-good songs en keiharde hiphop bangers.

Als er iemand is die op de lyrics zit dan is het wel Garuda. Zijn rapstijl zit vol invloeden van o.a. Hopsin, Nas, J. Cole en DMX. Vooral door zijn duidelijke boodschap en toegankelijke manier van rappen trekt hij veel luisteraars, ook buiten de hiphop scene. Met behulp van zijn teksten wil Garuda zijn luisteraars vooral goed laten voelen, aan het denken zetten, het Woord van God vertellen, een motievatieboost geven of gewoon laten zien wie de beste is!