Om jou te helpen rust te creëren in je financiën, hebben we een korte cursus ontwikkeld. In vier avonden van twee uur leren we wat God zegt over geld, hoe je financiële prioriteiten stelt en hoeveel ‘genoeg’ is. Daarbij hoort ook het opstellen van een persoonlijke financiële begroting.

Money-Life cursus

pexels-anastasia-shuraeva-5481522

Weet je, God is eigenaar van alles. Hij is heerser over alle gebeurtenissen en Hij zorgt voor ons. God geeft jou niet alleen wat je nodig hebt. Hij geeft je meer, zodat je vrijgevig kunt zijn. God heeft jou aangesteld als manager van Zijn bezittingen. Dat noemen we ook wel Bijbels rentmeesterschap. Aan dit rentmeesterschap ligt een aantal principes ten grondslag en die gaan we jou leren. Deze zullen je rust en vrede brengen in financiële zaken.

Om het rentmeesterschap goed uit te kunnen voeren, moet je weten wat je leven kost. Wat komt er binnen, hoeveel heb je nodig en waarvoor? In een van de latere lessen laten we je zien hoe je een financiële begroting maakt. Daarnaast hebben we een tool gemaakt met de naam ‘Cirkel van genoeg’. Money-Life wil dat jij kan groeien naar financiële rust en dat je ook nog de ruimte hebt om vrijgevig te kunnen zijn. Deze cursus helpt jou daarbij.

Over de cursus

De Money-Life cursus leert je:

Dat God eigenaar is van alles en voor jou zorgt

Dat er een geestelijke dimensie achter omgaan met geld zit

De juiste financiële prioriteiten te stellen

Hoeveel genoeg is en wat ‘de cirkel van genoeg’ betekent

Wat zeggen anderen?

pexels-fox-1595387

Met de Money-Life cursus beleef je:

Vier interactieve avonden met spannende en prikkelende vragen

Veel ruimte voor jouw persoonlijke vragen

Praktijkoefeningen die de manier waarop je met geld omgaat zullen veranderen

Dat je financiële rust creëert doordat je bewuster met geld zult omgaan

Praktische informatie

Money-Life is voor iedereen. Of je een gezin runt of alleen woont, een baan of een uitkering hebt, of je arm of rijk bent of voelt.

De meetings zijn online en worden wekelijks gehouden, vijf weken lang. Elke avond duurt ongeveer twee uur. Vooraf sturen we je cursusmateriaal toe en we maken ook gebruik van videomateriaal.

De cursus bieden we gratis aan. Wel vragen we je aan het einde van de cursus om een bijdrage voor het zendingswerk van Money-Life. De kosten van de cursus bedragen voor ons € 50 per deelnemer.

pexels-cottonbro-3943740

Wat zeggen anderen?

Aanmelden

Ja, ik meld me aan voor de Money-Life cursus!