40 dagen op weg naar de nieuwe wereld

40dagen

Dagelijkse inspiratie in de 40 dagen tijd

Wat neem ik mee? Zit ik op de goede weg? Hoe betaal ik het? Waar ben ik mee bezig?  Met wie ga ik? Wie ben ik? Haal ik het?

Tijdens de 40 Dagen Tijd ontvang je iedere dag gratis een mooie overdenking in de vorm van een virtuele pelgrimstocht. Aan de hand van zeven weekthema’s nemen 19 schrijvers je ieder op hun eigen manier mee in een boeiende overdenking. De ‘reis’ start op 22 februari. Deze zijn opgedeeld in gemakkelijk te lezen blokken.

Aanmelden

De zevende editie start op 14 februari 2024

Omdat de eerste serie overdenkingen zo goed is ontvangen, is het verder ontwikkeld en een jaarlijkse traditie geworden. Samen hopen wij met dit project voor het 6e jaar op rij weer veel mensen te inspireren. Als er een gebied is waarin veel mensen onrust ervaren dan is dat wel rondom hun financiën. Daarom is de 40-dagentijd omtrent financiën ontwikkeld. Met deze alternatieve invulling van de vastentijd willen we je uitdagen om meer te leren over de Bijbelse lessen die te maken hebben met geld en hoe je dit praktisch vorm kan geven. Om zo toe te leven naar het moment dat Jezus ons heeft vrijgekocht op Goede Vrijdag.

Meld je via het formulier aan, door je naam en e-mail in te vullen.

leprazending.2022.40-dagentijd.mailing.website-header

Schrijvers

De 40 Dagen Kalender is geschreven door

Ilse de Lange, Cora Treuren, Ds. Csongor Kelemen, Paul van der Laan, Antonie Treuren, Joost Schelling, Leo de Vos, Joop Gankema, Joost Eijkelenboom, Wieger Sikkema, Carla van der Vlist, Wim Dekker, Jolanda Toenkkes, Maroesja van der Pols, Bram Rebergen, Henno Couprie, Tom Kolsters, Joella Opraus, en Harmen Niemeijer

40dagen_klaender_auteurs

Wat zeggen anderen?

Initiatiefnemers

gabriel
cropped-EncourLogo_rgb-2_jpg
Leprazending-logo-cropped