Wat is Money-Life?

pexels-cottonbro-3943740

Je geld én je leven. Dat is waar het om draait bij Money-Life.

Money-Life is een beweging waarbij omgaan met geld wordt bepaald door Bijbelse principes. Deze helpen je om te leven in financiële vrijheid. Wij vertellen je graag hoe dat werkt. We doen dit door het aanbieden van leesplannen over geld op de app YouVersion, ook wel de Bijbelapp genoemd, deze website, (online) cursussen, praktische tools, tips, blogs, boeken, lezingen en nog veel meer.  We geloven dat Gods koninkrijk daarmee zichtbaar wordt en uitbreidt.

Waarom Money-Life?

Geld speelt voor iedereen op dagelijkse basis een rol.

Je hebt er te weinig van, of juist te veel. Geld maakt gelukkig en geld maakt dingen kapot, zet relaties onder druk of geeft juist de ruimte om de ander te helpen. Toch vinden veel mensen het moeilijk om er over te praten.

Ook God heeft gedachten over geld. Wist jij bijvoorbeeld dat 7% van alle Bijbelverzen over geld, rijkdom en bezit gaat? En bijna de helft van de gelijkenissen die Jezus vertelt gaan hierover.

Onze missie

Onze missie is om mensen de juiste tools en trainingen aan te reiken. Deze zijn opgezet vanuit Bijbels perspectief. We nemen je graag mee in wat God vertelt over geld. Gods woord is een vast en zeker fundament waar je altijd je persoonlijke financiële beheer op kan bouwen. We geloven dat dat vrijheid geeft, zodat jij financiële rust in je leven zult ervaren.

Maar we houden het niet bij theorie. We willen jou echt helpen om aan de slag te gaan. Dat doen we met scherpe vragen (waar je soms best even op kan kauwen), maar ook met praktische tools die je helpen overzicht en inzicht te krijgen. Dat geeft je een goede basis om keuzes te maken wat jij écht belangrijk vindt en hoe je dat tot uiting wilt laten komen.

Direct aan de slag?

Wil jij hier direct mee aan de slag?

Dat klinkt goed! We hebben veel tips voor je klaargezet en op deze pagina kun je boeken over omgaan met geld bestellen. Gelijk aanmelden voor de eerstvolgende online Money-Life cursus kan natuurlijk ook! Kijk je liever eerst wat video’s, dan staan die hier voor je klaar.

pexels-pixabay-459304

Wie zijn wij?

Money-Life is een initiatief van stichting Encour. Meer informatie over stichting Encour is te vinden op de website www.encour.nl

cropped-EncourLogo_rgb-2_jpg